Ontdek alle sterren van Rock Werchter

2021 was weer een heel bijzonder jaar, gekenmerkt door een onstabiele gezondheidssituatie die een aantal onzekerheden met zich meebracht, waaronder de organisatie van zomerfestivals als Rock Werchter. Om aan alle gezondheidsvoorschriften te voldoen, organiseerde Live Nation een "lichtere" versie van het beroemde festival: Werchter Parklife. Het was een speciale editie met slechts 2.500 toeschouwers en een 100% Belgisch programma. 

Maar dit jaar is de kans groot dat we onze favoriete festivals terugzien zoals we ze altijd hebben gekend. En er is heel wat om naar uit te kijken, want elk jaar brengt Rock Werchter de grootste muzieksterren van ons land samen, om nog maar te zwijgen van de tienduizenden festivalgangers. Werchter is immers een ervaring die verder gaat dan de muziekwereld. Daarom kan je op Proximus Pickx dit unieke festival beleven vanuit je luie zetel op tv, op je laptop of op je smartphone.

Op de Werchter-pagina van Proximus Pickx vind je urenlange informatie over het Rock Werchter-festival. Bekijk foto’s, aftermovies, verslagen van het festivalterrein, live concerten en natuurlijk interviews en portretten van de beste artiesten die op het festival staan geprogrammeerd. Is er nog een betere manier om je onder te dompelen in de Rock Werchter-sfeer of om het festival te herbeleven wanneer je thuiskomt? Wie wil er nu geen jaarlijkse dosis beats van de beste festivalartiesten in de wereld? Rock Werchter is dan ook een unieke ervaring met een line-up van wereldklasse die het verdient om in de verf gezet te worden. 

Maar muziek is natuurlijk meer dan Rock Werchter en zomerfestivals. Op onze muziekpagina vind je alles wat je moet weten over deze veelbewogen wereld: ontdek Belgische en buitenlandse artiesten, wedstrijden, concerten en de nieuwste clips van de beste artiesten van het moment. Zo kan je exclusieve interviews met Milo Meskens of Abrahamblue bekijken. Wij gaan zelfs nog verder en nemen je mee achter de schermen van grote shows en evenementen zoals The Voice of de Koningin Elisabethwedstrijd. Kortom, deze pagina is een hotspot voor alle muziekliefhebbers.

Stel je Flex-pakket naar wens samen om van alle muziekinhoud van Proximus Pickx te genieten en duik helemaal in het Rock Werchter festival. Bekijk ook al onze video's en artikels over het laatste muzieknieuws en alle concerten!